Syksy on marjojen aikaa. Ja marjojen aika on hillojen aikaa. Kellarit täyttyvät hillopurkeista. Niin myös minun vanhempieni luona.
Isäni on innokas hillojen valmistaja. Olemme saaneet maistaa ainakin mansikkahilloa, mustikkahilloa, kuningatarhilloa, karviaismarjahilloa ja rommilla maustettua hilloa. Näistä uusimmat tuttavuudet ovat kuningatarhillo ja rommilla maustettu hillo. Pääsimme maistamaan niitä nyt viikonloppuna, kun kävimme vanhempieni luona. Hillot olivat tarjolla vaniljajäätelön kanssa. Ja hyvältähän ne maistuivat. Nams!
Saimme hilloja mukaankin. Matkaan lähti mansikka- ja omenahillopurkit. Omenahillo on ihanaa ainakin puuron kanssa ja mansikkahillo... No, mansikkahillohan nyt menee vähän yhden jos toisenkin herkun kanssa. :)
Alla muutama kuva vanhempieni maakellarista (tai "ukin hillokellarista", joksi sitä voisi tällä hetkellä kutsua) ja hillopurkeista. Laitan mukaan myös kuvan lehdellä levänneestä kotilosta. Se ei sinänsä liity aiheeseen, mutta näin sen matkalla hillokellariin ja jotenkin vaan halusin tallentaa hetken. No, nyt se hetki pääsee mukaan tähän "Ukin hillokellari" -postaukseenkin. :)
Makoisaa viikon jatkoa kaikille!
Laura
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti